top of page

STEM mij naar het KMSKA!!

Het is er eindelijk van gekomen, meedoen met een wedstrijd. Om de één of andere reden is dat toch altijd heel spannend en vooral 'eng'


Ik doe mee aan De Nationale Expo, een wedstrijd van museumPASSmusées, VRT en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA). Dankzij jouw stem kan mijn kunstwerk een plek veroveren in het KMSKA. De wedstrijd is reeds bezig sinds 6/9, mijn schilderij was niet eerder klaar (olieverf/oliestick en veel acrylverf zoals je van mij gewoon bent), dus ik kan alle steun echt gebruiken! Hier zie je mijn interpretatie van één van Rubens zijn meesterwerken 'Aanbidding door de Goden'


Het draait om 'ongeketend' en vrij te kunnen zijn in deze kleurrijke wereld. VERTEL HET ZEKER VERDER!!! Geef jij mij een duwtje in de rug? Hier kan je mijn werk bekijken en een stem uitbrengen: https://nationaleexpo.museumpas.be/project/37695.


Mijn werk staat online sinds 04/10/22 14u!

Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page