top of page

 

Schilderen in opdracht?

Een schilderij dat je raakt of emotioneert.

Een schilderij waar je stil van kan worden en heel vrolijk tegelijk. Een schilderij dat je een verhaal vertelt.

Met maatwerk bedoel ik echt 'op maat gemaakt voor jouw interieur'.

Kunst als geschenk? 

Schilderijen, geschenkbonnen en originele, gelimiteerde prints zijn beschikbaar via de webshop. Een gepersonaliseerde houten kist met een fles cava/prosecco/franciacorta of lekkere champagne kan ook op bestelling.  (min. 1 week vooraf)

Bedrijven kunnen steeds hun vraag indienen voor grotere hoeveelheden en allerlei mogelijkheden tot het personaliseren van hun relatiegeschenk.

Voor meer info: nele@nelebynens.com of bel 0478981360

Enkele realisaties op maat

maatwerk.jpg
maatwerk_5.jpg
family_painting.jpg
cadeaubon_1.heic
maatwerk_bis.jpg
cadeaubonnen_2.heic
kolibrie_hermans.jpg

Tom: 'Ik zocht ik een toch wel apart cadeau voor de verjaardag van Simone.' We hadden het in het verleden al vaker gehad over het vereeuwigen van onze huisdieren. Natuurlijk zoek je hiervoor een originele manier. Onze gsm's staan vol foto 's van de katten, dus verkozen we een andere weg in te slaan. We hadden al enkele leuke werken van Nele gezien en zeiden vaak tegen mekaar dat dit wel dé manier kon zijn. Ik heb dan zonder Simone haar medeweten contact met Nele opgenomen. Ik wou Nele graag haar ding laten doen zodat ik zelf ook nog verrast kon worden. Met het gekende eindresultaat! We hebben natuurlijk eerst enkele contacten gehad om toch ook de karakters te bespreken zodat dit er ook uit zou springen. Dat is meer dan gelukt!  Met als gevolg dat Simone redelijk uit haar dak ging.

Het schilderij hangt bij ons in de woonkamer en de mensen stoppen meestal even om hun kijk op 'de jongens' te vertellen. Grappig is dat ze hier meestal zonder hun te kennen toch bepaalde karaktereigenschappen kunnen aflezen. Het schilderij is een beetje tijdloos en zal waarschijnlijk ook voor altijd in ons bezit blijven waar we ook wonen of hoe oud we ook worden! 

maatwerk _ 6_edited.jpg

Simone en Tom - Lanaken.

'CATS'

2CD683E8-E9D6-4678-8CA8-5B2184E511BD 2.JPG

Ellen Sterkmans - Zonhoven.

'FEATHER'

 

Voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik een schilderij op maat cadeau. Ik mocht bepalen wat Nele op het doek zou toveren. Ik vond het best moeilijk om mijn gedachten te verwoorden, maar ook om het daarna helemaal los te laten en af te wachten of het resultaat datgene zou zijn wat ik bedoelde. Toen ik uiteindelijk het doek te zien kreeg, overtrof het alle verwachtingen, het was nog beter dan ik me had voorgesteld!

En er zit nog meer emotie in dan ik kon verwoorden…

colette.jpg

Je liefste huisdier op canvas, dat kan! 

Het minimumformaat voor een schilderij van je huisdier is 40 x 50 cm voor 1 dier.

Wil je graag meerdere dieren op 1 doek, dat kan vanaf 70 x 70 cm voor 2 dieren. 

 

Voor info, tarieven en andere vragen mail naar nele@nelebynens.com

bottom of page