top of page
logo-ehvl.png
sterrendiner.jpeg
BYNELLAFRAMEWORKS_compo9__edited.jpg

Tijdens het sterrendiner van 6 december 2023 kreeg elke sterrenchef een kunstwerk van mijn hand.

Elke chef ontving 1 van 9 uit een geheel met als titel 'Togetherness'

Mijn struisvogels staan symbool voor 'het willen zien'

Deze 9 schilderijen zijn elk uniek en een deel van een geheel.

De sterrenchefs zorgen samen voor een bijzondere beleving tijdens het sterrendiner en maken dit evenement mee mogelijk.

groepsfoto.jpg
sponsoring.jpg

Het logo van Een Hart voor Limburg vertelt ons verhaal: 

Een kansrijke toekomst creëer je niet zomaar, maar bouw je op, want voor onze kinderen willen we het allerbeste. Daarom reiken we ze alle mogelijke bouwstenen aan, die ze gaandeweg in elkaar passen tot opstapjes naar kansen en ontwikkeling.

Kinderen en jongeren in kwetsbare posities hebben soms andere en/of bijzondere bouwstenen nodig om die toekomst te verzekeren; ze worden geconfronteerd met obstakels en kunnen een duwtje in de rug best gebruiken. Er ontbreken stenen; het bouwwerk staat wankel. Zij ervaren een kindertijd van klauteren, vallen, en soms weer opstaan.

Een Hart voor Limburg helpt hen door in het complexe samenspel tussen onderwijs, zorg en vrije tijd de juiste bouwstenen aan te bieden. Hoe? Door de vele Limburgse organisaties die dagelijks werken met deze kinderen en jongeren financieel te ondersteunen. Zo behalen wij onze doelstelling: “Elk kind of jongere in onze provincie bouwstenen aanreiken om zo die kansrijke toekomst op te bouwen”. Elk kind heeft andere noden en ieders bouwwerk zal er uiteindelijk anders uitzien en dat maakt het net zo mooi en uniek!

Maar om een stevig fundament te kunnen bouwen, heb je cement nodig en dat willen wij net zijn, de verbinding tussen alle blokjes die ervoor zorgt dat het geheel sterker en standvastiger wordt. Dat cement wordt gevormd door al onze schenkers en partners, door onze expertise, door onze provincie, door iedereen die zich met een warm hart inzet voor ónze kinderen en jongeren. 

Samen zorgen we ervoor dat het verhaal klopt en alle bouwstenen mooi op elkaar passen!

#laat het kloppen

bottom of page